1.10.2017

Niinan polttarit osa 2/3

Kun flamingot, sidukat ja sihijuomat oli pakattu takaisin autoon jatkettiin matkaa aina Helsinkiin saakka, jossa ensimmäiseksi kirjauduimme hotelliin. Hotel F6:n huoneet olivat niin houkuttelevat ja mukavat, että ihan varmasti olisi polttarit oikein sujuvasti hotellihuoneessa hengaillenkin sujahtaneet! 




Aikaa suuremmin hukattavaksi ei kuitenkaan ollut vaan heti laukkujen purkamisen jälkeen sain ohjeistuksen aloittaa valmistautumisen loppuiltaa varten. Valmistautumisen aikana huoneemme valloittivat jälleen flamingot, off course... 


...ja polttariseurueemme lukumäärä kasvoi kahdella jäsenellä, kun kaasoni Teresa ja Krista liittyivät joukkoon. Niinpä meitä olikin kaiken kaikkiaan yhdeksän naista, kun viimein maltoimme poistua huoneestamme kohti seuraavaa kohdetta... 


...joka oli Soil Wine Room.







 Tapasähkyn jälkeen hyppäsimme taksiin, joka kuljetti meidät jatkamaan iltaa Löylyyn.






Upeista Löylyn maisemista ja ihanan rennosta tunnelmasta illan viimeiseen kohteeseen, Skohaniin, matkustimme rohkeasti bussilla ja totesimme, että Helsingin paikallisliikenteen linja-autossa lauantaiyönä klo 00.00 todella onpi tunnelmaa!



Vaiherikas polttarilauantai päättyi aamuisen yllätysherätyksen, piknikin, flamingon pumppauksen, herkullisten tapaksien, Löylyisen merimaiseman ihastelun sekä baarin vilskeen jälkeen Hotel F6:n pehmeään sänkyyn ja tähän selfieen, joka tiivistää koko kuluneen päivän fiilikset aivan täydellisesti!


Maittavien yöunien jälkeen seuraavana päivänä edessä olisi minulle henkilökohtaisesti koko polttareideni huikein hetki - ja muun muassa siitä kertoo seuraava polttaripostaus osa 3 /3!

Ps. Edelleen kaikki postauksen kuvat ovat joko Sinin, Annan, Tiian, Hannan, Sarin, Terhin, Teresan, Kristan tai minun itseni ottamia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti