22.2.2017

Kaasojen puvut

Aivan alusta saakka minulle on ollut selvää, että elämäni tärkeimmän päivän koittaessa elämäni tärkeimmät naiset tulisivat seisomaan vierelläni päällään kauniit pitkät, juhlavat puvut. Nämä puvut ovatkin siis olleet yksi häähaaveistani jo kauan ennen Kristianin tapaamista, joten niinpä kun kaasojen kosinta oli viimein onnellisesti ohitse ja jokainen heistä oli vastannut kutsuuni myöntävästi, oli aika vihdoin alkaa muuttaa tuota haavetta todeksi.

Minulla on kaiken kaikkiaan siis yhteensä kuusi ihanaa kaasoa. 
Sini, Jenni, Anna, Pinja, Krista ja Teresa
Millaiset puvut sopisivatkaan heille, tai mistä pukujen suunnitteleminen ylipäätään kannattaisi aloittaa..? Sopisivatko puvut yhteen, vai olisiko se yhdistävä tekijä ja punainen lanka jokin muu kuin sama puku..? Tässä läpikäymämme vaihtoehdot! 


SAMA VÄRI & SAMA MALLIKuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuva ja kuva
keskirivi: kuva ja kuva
alarivi: kuva ja kuva

SAMA VÄRI & ERI MALLI
Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuva ja kuva
keskirivi: kuva ja kuva
alarivi:  ja kuva

ERI VÄRI & ERI MALLIKuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuva ja kuva
keskirivi: kuva ja kuva
alarivi: kuva ja kuva


Ja mitäpä veikkaatte, mihin näistä vaihtoehdoista sitten päädyimmekään yhdessä kaasojeni kanssa?

Täysin samanlaisten mekkojen ostaminen tuntui olevan meille väärä vaihtoehto jo heti alkuunsa. Se on varsin yleinen tapa, eikä millään tapaa huono vaihtoehto, ei todellakaan, sillä samanlaisissa mekoissa kaikki kaasot sopisivat varmasti yhteen, eikä hääväelle olisi epäselvää ketkä häiden kaasoina toimisivat. Mutta minä halusin kuitenkin jotain hieman erilaisempaa kuin tämä. Niinpä värien sekoittaminen ja pukujen täysi yhteensopimattomuus tuntui varsin kiehtovalta ajatukselta, mutta alkuinnostuksen hiipuessa tajusin, että kokonaisuudesta tulisi helposti liian sekava, ja kaasot olisivat mahdollisesti hukkuneet juhlavieraiden sekaan. Näin ollen valitsimme sen vaihtoehdon, jossa minä saisin kertoa omat kriteerini, mutta myös kaasot itse voisivat vaikuttaa pukujensa valintaan!

Minulle oli tärkeää antaa kaasoilleni mahdollisuus pukeutua omalle tyylilleen sopivasti, jotta kenenkään ei tarvitsisi tuntea oloaan kurjaksi tai itsestään ulkopuoliseksi. Onhan edessä pitkä päivä edustaa. Niinpä kriteereikseni muodostui jo alussa mainitsemani mekon pituus, sen juhlallisuus sekä vaaleanpunainen sävy. Tarkoituksena oli siis löytää jokaiselle täysin omanlainen, mutta kuitenkin näihin kriteereihin sopiva mekko, ja pukujen vaaleanpunaiset värisävyt saivat vaihdella aina kylmistä lämpimiin sävyihin, nude mukaan lukien. Näin ollen jokaisen oli mahdollista etsiä juuri omiin tarpeisiinsa mahdollisimman lähelle vastaava asu, jolloin turha stressi itselle ei niin imartelevan puvun pukemisesta pystyttiin sulkemaan pois.

Ja entäpä millä mallilla kaasojen mekot nyt sitten ovat?
Sanoisinko, että erittäin hyvällä!


Ps. Mikäli haluat lukea kaasoistani lisää, se onnistuu postauksesta nimeltään Kaasoni, uskottuni

2 kommenttia:

 1. Meillä oli kans samanlaisia pohdintoja ja tultiin samaan lopputulokseen!kaasoni saavat valita mieleisensä puvun, kunhan se on keltainen, jonka sävyn olen hyväksynyt. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltaiset mekot, ihanaa!!!!! <3 Mä olen joskus halunnut keltaiset häät, ja edelleen osa musta haikailee toisinaan niiden suunnitelmien perään... :)

   Ja toi systeemi toimii musta vaan kaikkein parhaiten! Ainakin meillä :)

   Poista