30.9.2016

Sormusrasia - check!

Oletteko miettineet, tai ehkä jopa jo päättäneet kuinka teidän liittonne merkit saadaan kuljetettua turvallisesti vihkipaikalle..? Millaisessa rasiassa - tai rasioissa - sormuksia pidetään, vai onko luotto bestmaniin niin kova, että sormukset luovutetaan säilytettäväksi irrallaan hänen povitaskussaan? 

Me olemme nyt vihdoin löytäneet meidän sormusrasiamme!!!

Mutta ennenkö pääsen paljastamaan enempää yksityiskohtia, otetaan tähän postauksen alkuun muutamia minua miellyttäneitä sormusrasioita tuomaan inspiraatiota muillekin! Niiden jälkeen uskaltaudunpa paljastamaan meidänkin hankintamme! 

Puiset sormusrasiat ovat kauniita kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ehkäpä se onkin juuri se mikä minua niissä niin kovin viehättää! Mutta koska puuta ei häidemme materiaaleihin ole muuallekaan tulossa, suljimme pois puiset sormusrasiatkin.


Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuvakuva ja alarivi: kuvakuva

Myöskään niin sanotut tavalliset, samettiset sormusrasiat eivät olleet meidän toivelistallamme, joten suljimme nekin pois. Mutta osaavatpa vaan nekin olla ihania!!! 


Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuvakuva ja alarivi: kuvakuva

Sormuksen säilyttäminen simpukankuoressa on aika suloinen idea, mutta että toimiva idea myös? 
Ei ehkä niinkään. En uskalla ottaa sitä riskiä, että sormukset putoaisivat ja katoaisivat teille tietämättömille, joten simpukka ei ole meidän juttu! 


Kuvat vasemmalta oikealle,ylärivi: kuva, kuva ja alarivi: kuva, kuva

Jokin henkilökohtainen, juuri meille räätälöity sormusrasia olisi hauska. Näin äkkiseltään ensimmäisenä mieleen tulee esimerkiksi sormuksien sitominen johonkin auton osaan (heh heh), mutta koska toiveissa oli jotain herkkää, kaunista ja eleganttia suljimme myös kaikki hassut ja hupsuttelevat vaihtoehdot pois. Mutta eivätkö vaan nämä hiukan erilaisemmat vaihtoehdotkin ole hauskoja?!

Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuvakuva ja alarivi: kuvakuva

Myöskään perinteinen sormustyyny ei ole meidän tyyliämme, vaikka sen viehätyksen ymmärränkin. 


Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuvakuva ja alarivi: kuvakuva

Niinpä jäljelle jää lasi, ja lasinenhan se sitten on!!!!!!! Ensin ihania inspiraatiokuvia...


Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuvakuva ja alarivi: kuvakuva

...ja tässä meidän sormusrasiamme. Se on niiiiiiiiin ihana! Juuri sellainen jota etsittiin! Mutta siitä puuttuu vielä jotain. Nimittäin monissa minua miellyttävissä ideakuvissa, ja varsinkin näiden lasisten sormusrasioiden inspiraatio-otoksissa mukana on paljon luonnon materiaaleja. Olen aivan korviani myöten rakastunut sammaleella täytettyihin lasisiin rasioihin, tai ihania ovat myös kukkasilla tai simpukoilla täytetyt rasiat! Tai mikseipä rasiassa voisi olla vaikka helmiä? Aitoja tuskin, mutta joka tapauksessa kaunis vaihtoehto olisi feikkihelmetkin! Niinpä hyödynsinkin lähimetsää sekä lähikauppaa ja kävin pikaisesti hakemassa pari kuvausrekvisiittaa...Aika kivan näköisiä, vaikka kiireellä sammaleet ja helmet rasiaan työnsinkin! Kyllä kuulkaas tästä vielä hyvä tulee! Nyt kun sormusrasia on hankittu, voimmekin seuraavaksi keskittyä miettimään tarkemmin sen tulevaa sisältöä, niin somisteiden kuin sormustenkin suhteen, ihanaa!

Millainen sormusrasia teille tulee?

Ps. Eilen laskeuduttiin painon kanssa uudelle kymmenluvulle, aika huippu fiilis!!!! Ihanaa viikonloppua kaikille!!! 

4 kommenttia:

 1. Kaikista ihanuuksista juuri tämä lasinen on omakin suosikki. Sammal näyttää myös tosi kauniilta täytteeltä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, lasinen vaan on niin upea!!! <3
   Ja sammal on ehkäpä upein tähän mennessä löytämäni vaihtoehto!!! Mutta etsintäaikaahan on vielä... ;)

   Poista
 2. Vau! Mielettömän upea. :) Itse säilytän korujani tuollaisessa lasirasiassa. Kaasoni hankki meille upean sormusastian, jota emme kuitenkaan käyttäneet häissämme, sillä vaihdoimme sormukset jo maistraatissa. Mutta nyt astia toimii kauniina korvisastiana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta tärkeään virkaan pääsi lasirasia siitä huolimatta, että vaihdoitte sormukset jo maistraatissa! :)

   Poista