21.10.2016

Kosinta nro. 2: Kaasot

Tätä hetkeä olin odottanut, ja tätä hetkeä olin odottanut kauan!
Olin odottanut että kaikki valmistelut tulisivat vihdoin päätökseen.
Olin odottanut että aika olisi sopiva.
Olin odottanut.
Ja odottanut.
Ja nyt.
Viimeinkin se päivä koitti, ja viimeinkin sain esittää rakkaimmille ystävilleni sen ihanan ihanan kysymyksen:"TULISITKO KAASOKSENI?"

Kihloihin mentyämme sovimme yhteistuumin Kristianin kanssa että emme hätäile kaasojen emmekä bestmanien pyytämisen kanssa, vaan odotamme rauhassa siihen saakka, kunnes häihin on enintään vuosi aikaa. No, sen kuinka sopimusta noudatettiin voin kertoa toisessa postauksessa, mutta pitkällisen ja piinaavan odotuksen jälkeen se siis (minun osaltani, vink vink) viimein tapahtui!!!

Olin päättänyt jo kauan sitten, että siinä vaiheessa kun minulle koittaa aika jolloin tarvitsen itselleni kaason (tai useamman) tahdon pyytää heitä tehtäväänsä jonkin pienen eleen kera, eli "kosia". Kaasojen kosinta on kiistelty aihe joka jakaa mielipiteitä yhtä lailla kuin kiitoslahjojen antaminen häävieraille, mutta minusta se tuntui luonnolliselta. Se tuntui ihanalta eleeltä jonka halusin ehdottomasti kaasoilleni suoda, sillä sen he olivat mielestäni ansainneet.

Olen jo aiemmin maininnut blogissani siitä kuinka tahdon saada hääaamun valmistautumisista meikkauksineen ja kampauksineen yhteiskuvia minusta sekä kaasoista. Ja siitä se ajatus sitten lähti. Niinpä tilasin hääaamun valmistautumisen valokuvaussessiota varten jokaiselle kaasolleni oman aamutakin (dressing gown, paljon kivemman kuuloinen englanniksi) häidemme väriteeman mukaisesti blushin värisenä!


Aamutakin etupuolelle brodeerattiin kunkin kaason etunimi.


Ostin myös vaaleanpunaista pitsiä, jota ompelin koristeeksi aamutakkien hihansuihin sekä helmaan.


Ja lopputuloksesta tuli tällainen. Tulipa taas todistettua että mikään ompelija minusta ei olisi koskaan voinut tulla, mutta siinä ne pitsit nyt kuitenkin on, joten tehtävä suoritettu! 


Keskiviikkoaamun koittaessa heräsin suupielet korvissa ja säntäsin silittämään vielä kertaalleen jokaisen aamutakin, sillä tänään olisi se päivä! Tänään ne muuttaisivat uusiin koteihinsa! 


Silittämisen jälkeen taittelin aamutakit yllättävän helposti takaisin sievään nippuun, ja aloitin pakkaamisen!



Sinne ne sujahtivat, upeisiin, ihaniin, puuterinvärisiin lahjalaatikoihin, jotka tilasin Papershopista. Ja viimeinen silaus söpöstä vaaleanpunaisesta rusetista, voilà!


Lopuksi liitin pakettiin vielä kullekin kaasolle kirjoitetun henkilökohtaisen kirjeen, josta kävi ilmi paketin tärkein osuus: "Tulisitko kaasokseni?".


Ja niin. Keskiviikkoiltana kaasoarmeijani sitten saapui, ja sai pakettinsa. Pieniä epäilyksiä jostain hieman erityisemmästä kahvittelusta oli kuulemma ehtinyt käydä mielessä, ja lisäksi ajatuksia herätti myös se, että tällä kertaa meidän tuttu kahvitteluporukkamme olikin "sattumoisin" hivenen suurempilukuinen kuin normaalisti...

Mutta millaisia vastauksia kaasokysymyksiin sitten sain? Siitä on tehtävä ihan kokonaan uusi postaus! Samalla selviää se miksi minulla on useampi kaaso, eikä vain yhtä kaasoa sekä morsiusneitoja! Ja tahdonpa kertoa teille ihanista kaasoistani vielä hieman lisää, joten jonkilaista pientä esittelyäkin on luvassa! 

Kuinka sinä pyysit kaaso(j)asi tähän tehtävään?

Tai kuinka sinua on pyydetty? 


Ps. Blogin oikeaan laitaan on ilmestynyt muutama uusi toiminto! Jatkossa pääset näkemään sieltä blogin 10 luetuinta postausta, lisäksi blogiarkiston ilme muuttui helposti selattavammaksi. Myös blogista hakeminen on nykyään mahdollista. Uutena juttuna löydät myös kohdan "Lukijat". Se on helppo tapa liittyä blogini lukijaksi, siispä klikkaa, se on sulle helpompaa ja minä olen kiitollinen! 

10 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kaasolahjat! Mielipiteitä on monia, mutta itse kyllä näytän kaaso-/bestmanlahjoille peukkua. Rakastan ihania yksityiskohtia, joten sehän on selvä, että aamun valmisteluissa pyörii kaasot mukana samanlaisissa aamutakeissa, hih. Uskallan arvata, että kaikki tärkeät suostuivat kosintaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :)

    Mielipiteitä on tosiaan monia, ja niin saa toki ollakin! :)
    Mutta minusta kaasolahjat on niin ihana ajatus, etten vaan voinut olla sitä itsekin toteuttamatta, ja kaiken lisäksi kun nämä aamutakit sopii vielä niin loistavasti siihen mun ajatukseen hääaamusta ja sen kuvaamisesta... Ei tällaista tilaisuutta vaan voi jättää käyttämättä! <3

    Hih hih, katsotaan osuuko sinun arvaus oikeaan... ;)

    VastaaPoista
  3. Tuo lahjajuttu on aivan huikee minusta !!!! ja varmaan ihana saada kysymyksen kera. Yllättävää ja ainutkertaista. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos!!! <3
      Kyllä kieltämättä tuntuivat lahjan saajatkin olevan paketeista mielissään! :)

      Poista
  4. Voi vitsi, miten ihanat lahjat! Minä halusin myös antaa lahjan samalla kun kysyin ja tein sen ystävänpäivänä. Olin tehnyt itse ystävänpäivä kortit, joissa kysyin kaasoksi tulemista ja lahja oli purkki, jossa oli vaahtokarkkeja, kynttilä ja kasvonaamio sekä kirje, jossa oli sitten henkilökohtaisempi viesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kiitos!!! <3
      Toi ystävänpäivä antaa vielä pikkusen lisää kerrointa koko ihanuudelle!!! Tosi ihanasti olet "kosinnan" kyllä toteuttanu, ja ihan varmasti on sielläkin lahjan saaja(t) otettu(ja)... <3

      Poista
  5. Olivat kyllä ja kaikki vastasivat kyllä! Mulla on siis neljä ihanaa naista auttamassa minua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, arvasin! :) <3
      Joko te ootte ehtiny pitää montakin yhteistä suunnittelupalaveria? :)

      Poista
  6. Mmm... kolme palaveria ollaan pidetty häätiimin kanssa ja eilen kävin kaasoni kanssa ostamassa kutsutarpeita, niin pääsee pikkuhiljaa väkerteleen niitä. Mulla on kaaso ja loput "morsiusneitoja", vaikka kaikkia kyllä puhuttelen kaasoiksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kutsujen kimppuun syyhyää sormet täälläkin!!! :)

      Niinpä, on se jotenkin vaan helpompaa puhutella kaikkia samalla tittelillä, ei tarvii mainita aina kaasoa ja morsiusneitoja erikseen! :D

      Poista