10.9.2017

Minihäämatka - Oulu in our hearts!

Viikko sitten olimme tähän aikaan autossa matkalla Oulusta kohti kotia. Minihäämatkamme oli siis jo lähes päätöksessään, mutta millaisesta reissusta tällä kertaa olikaan kyse..?


Olimme sopineet yhdessä jo aiemmin, että viralliselle häämatkalle lähtisimme vasta myöhemmin tulevaisuudessa, mutta kiireisen arjen pamahdettua rytinällä päälle välittömästi häitä seuraavalla viikolla päätimme viimein lopettaa edestakaiset soutelut ja huopailut ja ampaista matkaan pienen pre-häämatkan merkeissä. Matkakohteeksemme valikoitui samainen paikka, jossa Kristian lähestulkoon täsmälleen kaksi vuotta aiemmin oli polvistunut eteeni ja pyytänyt minua vaimokseen - ja tällaiselle kiintymyssuhteita helposti luovalle pariskunnalle näin tärkeän paikan valitseminen minihäämatkakohteeksi oli paras päätös ikinä! Samalla saisimme juhlistaa myös syyskuun neljäs päivä täyteen tullutta kahdeksan vuotista yhteistä taivaltamme, voisiko siis olla parempaa! No en usko!

Lähdimme matkaan perjantaina, kun Kristian poimi minut kyytiin suoraan töistä päästyäni, aivan kuten edelliselläkin kerralla. Viimein pitkän ajomatkan tultua päätökseensä kirjauduimme sisään Sokos Hotel Edeniin, astelimme ruusun terälehdillä koristettuun huoneeseemme ja aloitimme minihäämatkamme kilistelemällä lasillisilla huoneeseemme tuotua kuohuvaa. Alkuilta kuluikin siis parvekkeella auringosta sekä kauan odotetusta yhdessäolosta nauttien - ja kuohuviiniä siemaillen.



Ajattelimme rakentaa minihäämatkamme kihlautumisreissumme kaavalla, joten perjantai-iltana lähdimme syömään samaiseen hotellin ravintolaan kuin tuona ihanana kosintailtanakin. Katselimme jälleen auringonlaskua ja merimaisemaa ja muistelimme paljon niitä tunnelmia, joita kaksi vuotta sitten samassa kohtaa koimme. Puhumisen tärkeyttä ei vaan voi liikaa korostaa! 




Ruuan jälkeen suuntasimme takaisin huoneeseemme. Olin päättänyt yllättää Kristianin pakkaamalla mukaani pari vilttiä, omat kuohuviinilasit sekä pullon häissämme tarjoiltua kuohuviiniä - ja niin iltamme päättyi piknikille aivan laiturin päähän, samaiselle kohdalle jossa Kristian pari vuotta aiemmin oli polvistunut eteeni ja pyytänyt minua viettämään loppuelämääni yhdessä hänen kanssaan. Oli aika taianomainen hetki, kun istuimme laiturilla viltteihin kääriytyneinä, paikalla vain me kaksi ja meri... 


Lauantaiaamua vietimme pitkälle päivään saakka lomameininkeihin sopivasti ilman aikatauluja ja suunnitelmia, auringosta, kylpylästä ja toistemme seurasta nauttien.



Illaksi päätimme koota itsemme jälleen ihmisten ilmoille, sillä olimme varanneet meille pöydän samaisesta ravintola Nallikarista, jossa illastimme lauantai-iltana myös kaksi vuotta sitten. 




Sumuisen sunnuntaiaamun parhautta oli hotelliaamiainen! 





Aamupalan jälkeen jatkoimme pehmeässä hotellisängyssä pötköttelyä sekä ihanan rauhallisesta sunnuntaiaamusta nauttimista vielä myöhäisen huoneenluovutuksen nojalla.


Lopulta laukut oli kuitenkin tällä(kin) kertaa pakattava ja huone luovutettava. Oulun matka ei kuitenkaan ole matka eikä mikään, mikäli emme pääse käymään Nallikarin majakassa - yksi meille tärkeä paikka lisää listaan! Niinpä veimme laukut autoon ja pyörähdimme vielä hetken fiilistelemässä! 






Sitten kotia kohti - ja seuraavaa Oulun reissua odottamaan, sitä oikeaa häämatkaa unohtamatta! 

1 kommentti:

  1. Onpa ihana ajatus toteuttaa minihäämatka kihlautumisreissua mukaillen! <3 Kuulostaa oikein onnistuneelta reissulta. Oulussa on ihan kivaa ;)

    VastaaPoista