5.7.2018

Saanko esitellä: uudistunut #häkkistenhäät

VMS / Mikko Suutala

HUPSISTA!

Eilinen blogikirjoittelutuokio päättyi nähtävästikin siten, että #häkkistenhäiden ulkoasu on myllätty, uudistunut ja ihanampi kuin aiemmin!!! Sitä kuinka tähän päädyttiin en todella osaa sanoa, mutta olen valtavan onnellinen että näin kävi! Muutos olikin jo kohdallaan ja pienillä teoilla blogin ulkoasu muuttuikin radikaalisti parempaan suuntaan. Kirjoittaja ja sitä myötä myöskään tulevien tekstien tyyli kuitenkaan tuskin muuttuu mihinkään, joten sen suhteen jatketaan yhä vanhoilla linjoilla. Myös blogin nimi pysyy toistaiseksi ainakin vielä samana, sillä muutoksia sen suhteen mietitään vasta kun hitaasti ja rauhassa nautiskellen on meidän häämme ensin kaikkineen käsitelty. Sen sijaan blogi on saanut uuden kansikuvan yhdestä suosikkihääkuvastamme, jonka myös potrettikuvia esitelleessä postauksessa julkaisin. Myös fontit ovat uudistuneet, samoin otsikointi sekä päivämääräasetukset. 

Vanhaa ja tuttuakin toki löytyy. Esimerkiksi blogiarkisto toimii täysin samalla periaatteella kuin aiemminkin ja ainoa muutos näkymän oikeanpuoleisissa gadgeteissa on kirjoittajan tuoreempaan vaihtunut kuva ja päivittyneet tiedot. 

Myös sosiaalinen media on kokenut blogin ulkomuodon päivittymisen myötä pieniä uudistumisia, käy kurkkamassa suoraan seuraavista linkeistä tai sivustoilta: 

Facebook: häkkistenhäät
Bloglovin: häkkistenhäät
Pinterest: hakkistenhaat 

Tästä on ihana jatkaa! 

MITÄ SINÄ PIDÄT UUDISTUNEESTA #HÄKKISTENHÄISTÄ?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti