23.12.2016

Save the date - kortit

Aatonaatto ja kuumemittari näyttää 38,9 astetta. Siispä tulossa ei ole ihan sellainen joulu kuin etukäteen ajattelin... Mutta viime yön ja tämän aamun olen lääkinnyt itseni täyteen niin särky- kuin yskänlääkettäkin (punaisella kolmiolla varustettua), joten yritän jaksaa kirjoittaa edes jotain pientä meidän toteutuneista save the date-korteista.

Mietimme pitkään tahdommeko lähettää save the date-kortteja ennen varsinaisia kutsuja, mutta koska kesä on festareiden ja lomamatkojen aikaa päätimme tarttua mahdollisuuteen ja infota vieraitamme jo hyvissä ajoin tulevista häistä. Lähetysajankohdaksi valikoitui niin meillä kuin niin monella muullakin ensi kesän hääparilla joulu. Joulunaikaan korttien lähettäminenkin on halvempaa, mitä me tosin emme päässeet hyödyntämään, sillä olin viime viikollakin sairaana, ja juuri 14. päivä kun olisi ollut viimeinen päivä lähettää joulukortit sillä halvemmalla hinnalla. Mutta ei se mitään, kortit ehtivät kuin ehtivätkin postin matkaan keskiviikkona 21.12. eli viimeisenä joulukorttien postituspäivänä!

Tällaisilla välineillä save the date-kortteja lähdettiin rakentamaan: valkoisia korttipohjia ja punaisia kirjekuoria...

... sekä tämä kuva.

Ja sitten muutama kuva itse korttien tekovaiheesta! 


  
Ja tässä valmis kortti! 

Nyt käperryn peiton alle ja toivon, että kuume hellittäisi pian, ja ehtisin nauttia edes hetken joulun ihanuudesta! 

2 kommenttia:

  1. Voi kiitos teille ihanasta kortista, aivan mahtava sellainen. Toivonmukaan olet parantunut ja Joulu on voinut sujua suunniltelmien mukaisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Ja joulu meni sitten tosiaan ihan kokonaisuudessaan peittojen alla, mutta saatiinpahan viettää aikaa kahdestaan! :D

      Poista