12.7.2017

Kohta hänen

Tänään matkaa alttarille on tasan kuukausi. Paljon on mahtunut hääaiheista viimeiseen kuluneeseen yhteentoista kuukauteen, ja varmasti paljon tulee mahtumaan vielä näihin jäljellä oleviin 31:een päiväänkin, mutta miten ihanaa häiden suunnittelun aika onkaan niin monin kerroin ihanampi tulee varmasti olemaan tuo hääpäivä itsessään! Enpä vaan millään meinaisi malttaa enää odottaa ❤️

Tällä viikolla on riittänyt kiirettä jos jonkin näköistä, ja eilen pääsin kokeilemaan hääpäivän meikkiä ja kampausta ihanan ja mielettömän taitavan Nina Piippasen käsittelyssä. Lookistani tuli niin huikea ja monin kerroin parempi kuin olin uskaltanut kuvitelmissani toivoakaan, joten kuten aimmassa postauksessani Meikki ja kampaus - finally check! arvelin, voin todella hyvillä mielin ja vailla murhetta ja painajaisia luottaa siihen, että hääpäivän tyylini on niin täydellinen kuin se minulle vain voi olla! Aivan huipun päivän kruunasi vielä hääpuvun ja asusteiden sovitus täydessä tällingissä yhdessä kaasoni Sinin kanssa ❤️ 

Tässä välissä pienen pieni sneak peek hääpäivän lookista...

Kampaus, meikki ja kuva Nina Piippanen
Lisäksi Nina löytyy facebookista nimellä Meikkitaiteilija Nina Piippanen,
sekä instagramista nimimerkillä @meikkitaiteilija)

Huomenna puolestaan matkaan ihanan ystäväni Miian luo ja vuorossa olisi hääpäivän kynsien suunnittelu! Myös avioliiton esteiden tutkinnan vitkuttaminen on päättynyt, ja paperit saadaan varmasti loppuviikosta jo eteenpäin! Posti puolestaan kuskaa laatikkoomme melkolailla viimeisiä pakettejaan, ja juuri tänään sain ilmoituksen korkokenkieni saapumisesta, joten pitääpä käydä nappaamassa ne matkaan kun salibandyharkoista kotiinpäin poljen! Viinilasit puolestaan kävimme ostamassa vajaa viikko sitten ja samalla reissulla matkaan tarttui muutakin tärkeää ja häitä ajatellen hyödyllistä! Lisäksi pari päivää sitten iskenyt pöytäliinakriisi on taltutettu, ja sillä saralla kaikki jälleen hyvin, hah!

Myös DIY-hommia on päästy tekemään viimeisen viikon aikana hurjasti eteenpäin! Koristelutkin siis etenevät ja sainpa juuri päätökseen muun muassa ihanien kukkaistyttöjenikin kukkapannat. Myös minun kimppuni on vihdoin ja viimein valmis!


Suurimpia tekemättömien töiden listalla yhä olevia hommia on esimerkiksi pihatelttojen hommaaminen, musiikkilistojen koostaminen ja Kristianin puvun ostaminen. Mutta onhan tässä vielä 31 päivää aikaa. 

Niin. 
Ihan kohta hänen ❤️

2 kommenttia: