7.7.2017

Pahvikirjainten ex tempore -koristelu

Ostaessani Sinellistä kutsuihimme kuuluneita papereita saattoi matkaani muutosta johtuvan alennusmyynnin vuoksi tarttua myös jotain pientä ohitse ostoslistan. Ostin nimittäin pahviset kirjaimet N & K vailla suurempaa suunnitelmaa siitä, mitä kirjaimille teen tai mihin kirjaimet tulisivat. Mutta kovin kauaa ei tarvinnut arpoa, sillä ajatus kirjaimien koristelusta selkiytyi jo heti kotiin päästyäni... 


Koska asuntoamme ei ole mitoitettu suurien tavaramäärien säilytykseen sekä kahden ihmisen siellä asumiseen ovat joka paikka täynnä hääaiheista tilpehööriä, ja olohuoneemme ovat vallaneet kestokukat. Kantaessani ostoskassejani olohuoneeseen muistin, kuinka olin ostanut kukkia, jotka eivät mielestäni sopineetkaan pöytiin maljakoissa käytettäviksi, ja näin ollen ne olivat yhä edelleen vailla käyttötarkoitusta. 1+1=3 ja simsalabim! Katkoin kukkien rautalankavarret aivan lyhyiksi, kaivoin kuumaliimapyssyni kätköstään ja aloin hommaan! 
Kukkien liimaamisen jälkeen kiskoin kuumaliimapyssyn seinästä ja vaihdoin aavistuksen miedompaan matskuun, erikeeperiin! Valelin sillä kaikki pinnat joihin halusin glitteriä, ja sirottelin glitterin päälle. Tällä kertaa askartelija oli niin innoissaan, ettei kuvien ottamiselle kauheasti jäänyt aikaa eikä tilaisuutta, mutta uskon että näistä pikapikaa vasemmalla kädellä otetuista kuvista saa aivan tarpeeksi osviittaa siitä, kuinka homma hoitui. Ja valmiit kirjaimethan näyttivät sitten tältä: 

4 kommenttia: