6.7.2017

Riisipussit

Viime maanantaina löimme kaasojeni kanssa jälleen meidän hirmuisen viisaat päämme yhteen, ja tällä kertaa ohjelmassa oli kaiken muun hääaiheisen ja sen viereisen lomassa riisipussien valmistus! 

Pitkän etsinnän jälkeen olin viimein tilannut Etsystä valkoisia tavallisia, pieniä paperipusseja tätä hommaa varten, sillä missään ei järkevään hintaan tuntunut olevan valmiiksi saatavilla juuri sellaisia pusseja kuin olisin halunnut. Siispä päädyin tuunaamaan ne halutunlaisiksi itse.


Tuunaamista varten tarvitsin myös kohokuviotaskun, ja  sellaiset kaksi erilaisilla kuvioilla varustettua minua miellyttävää vaihtoehtoa löysin ja tilasin jälleen ebayn ihmeellisestä maailmasta. Tässä vaiheessa kuvaan astuu ihana ystäväni Marin, joka taikoi taskujen avulla pieniin tavallisiin valkoisiin pusseihin kauniit kohokuviot, ja näin pussit olivat jälleen askeleen lähempänä sitä mitä olin haaveillutkin!

Tilaamani vaihtoehdot pusseihin painettaviksi kohokuvioiksi olivat nämä:  


Aika mahdottoman suloisia olivat näistä kumpainenkin, mutta sydämet olivat makuuni aavistuksen liian suurikokoisia, ja pallot sopivat häidemme tyyliin sydämiä paremmin, joten valitsimme riisipusseihimme pallokuvioinnin.

Pusseissa ei ollut valmiina liimaa tai tarraa sen helppoa sulkemista varten, joten tilasin Etsystä niihin sopivat ihanat ja yksinkertaiset valkoiset tarrat, joihin meidän nimemme on kirjoitettu ihanin ruusukultaisin kirjaimin. 


Sitten ei muuta kuin riisit sisään ja pussien suut tarroilla kiinni!
 


Noin sadan pussin tekemisessä ei kovin kauaa aikaa vierähtänyt, kun suuresta kaasoarmeijastani tällä kertaa paikalle päässeet yksilöt olivat niin innokkaita ja osaavia, että homma todellakin hoitui!!! Kiitos vielä Sini, Anna ja Jenni, ja kiitos Marin ❤️


En millään malttaisi odottaa, että pääsemme kävelemään tässä riisisateessa!!! ❤️ Odotettavana olisi enää 37 päivää, ei sen enempää!!! ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti