7.10.2016

Fall in love...

Aurinko paistaa. Päivemmällä saattaa lämmittääkin vielä vähän.
Maa on kuurassa.
Polkupyörä nojaa talon seinään ja siihen se myös jää,
sillä en ole pukenut päälleni tarpeeksi, jotta tarkenisin kulkea työmatkan pyörällä.
Kävelen autolle ja tajuan, että auton lasit on raapattava.
Sormille jääraapasta lentelevä lumi saa koko kropan palelemaan.
Unohdin taas ottaa hanskat.
Kiroan, ja könyän autoon.
Kohmeisin sormin saan sen käynnistymään ja laitan vaihteen silmään.
Ajan asuinalueemme läpi ja pysähdyn hiljaiseen risteykseen.
Että osaakin olla silmiä hivelevän kaunista ja ärsyttävän kylmää yhtä aikaa!

Nämä samat havainnot toistuvat lähes päivittäin. Ja mitä pidemmälle syksy etenee, sitä useammin mieleeni hiipii ajatus siitä, kuinka ihanat oikeat syyshäät olisivatkaan... Emme ole myöhäistämässä hääpäiväämme, mutta ihastellessani syksyistä, auringonpaisteista maisemaa aloin tosissani pohtia millaiset syyshäät me järjestäisimme, ja niinpä niistä ajatuksista inspiroituneena kokosin tähän postaukseen pientä kuvakollaasia siitä, millaiset niistä mahdollisesti saattaisi tulla.


Syksyiset lehdet, varsinkin upea vaahtera näkyisi syyshäissämme varmasti monessakin muodossa. Erityisen suuresti olen ihastunut kuviin, joissa sormukset kuvataan syksyisten lehtien kanssa. Tässä asiassa olen ehkä jopa aavistuksen verran kateellinen niille morsioille, joiden häitä juhlitaan oikeasti syksyllä, ja jotka tällaisia kuvia pääsevät ottamaan, mutta toisaalta - mikäpäs meitäkään estää niitä ottamasta, vaikka häistä olisikin miltei kahden kuukauden päivät aikaa... Syksyinen sormus-photo shoot, heh!
Yllä olevat kuvat täältä

Syksyinen morsiuskimppuni paitsi loistaisi kaikissa syksyn väreissä saattaisi hyvinkin pitää sisällään myös syksyisiä marjoja! Esimerkiksi puolukanvarvut pienine punaisine marjoineen olisi aika ihastuttava ajatus! Mutta mitä mieltä olette tuosta lehtikimpusta?Ylärivin kuvat täältä, ja alarivin kuvat täältä.

Myös kaasojen puvuissa näkyisi vuodenaika, ehdottomasti. Olen jo aiemmin maininnut siitä, kuinka häidemme värit olisivat tummemmat mikäli häitämme juhlittaisiin yhtään syksymmällä. Niinpä punaisen, vihreän, violetin ja sinisen tummat sävyt ovat värit, joita näkisin omissa syyshäissäni. Pukujen tulisi ehdottomasti myös olla pitkät.

Väriteema-aiheista postausta pääset lukemaan tästä.

Kuvat vasemmalta oikealle: ylärivi: kuvakuva, keskirivi: kuvakuva, alarivi: kuva, kuva

Vieraskirjan toteuttamiseen olisi suunnaton määrä ihania, erilaisia mahdollisuuksia myös syysteemaisena. 


Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuvakuva ja alarivi: kuva

Vaan entäpä hääkakku sitten?! Kuvat täältä

Koristelussa erilaisia, upeita vaihtoehtoja on aivan mielin määrin, mutta minua itseäni houkuttaa eniten valkoiset kurpitsat, puolukat ja karpalot, omenat, sekä tietysti kaikki valo.Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuvakuva. keskirivi: kuvakuva ja alarivi: kuva


Syyshäiden tarjottavien listalle meidän syksyisemmissä häissämme päätyisi aivan varmasti karamelliomenat ja lämmin omenasiideri! Slurps!

Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuva, kuva ja alarivi: kuva


Ja lopuksi nämä ihanan syksyiset hääkuvat itsessään kertokoon kaiken olennaisimman, ja viimeistelköön tämän haaveilupostauksen... 


Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuva, kuva ja alarivi: kuva

Eli. Syyshäät? Miksipä ei! Näitä mahdollisuuksia katsellessa voin aivan hyvällä omalla tunnolla sanoa, että ei ollenkaan hullumpi ajatus! Joten te kaikki oikean syksyn morsiamet, teidän häistänne tulee varmasti upeat! ❤️

8 kommenttia:

 1. Ihana fiilistelypostaus! <3

  Mä olen itseasiassa keräillytkin ison kasan keltaisia vaahteranlehtiä jo varastoon kuivattavaksi... :--D Mulla meni pitkään miettiessä, mitä haluan meidän päälle heiteltävän - riisit jne. oli poissuljettu paitsi linturessujen, myös sen vuoksi, ettei mua erityisemmin kiinnosta nyppiä riisinjyviä tukasta vielä viikonkin päästä. Saippuakuplat puolestaan tuntuu olevan niin joka puolella, että nekin rajasin suoraan listan ulkopuolelle.

  Ja tässä yks aamu katselin maisemaa ja mietin, että hei - miksei meidän häissä voisi heitellä (kuivattuja) vaahteranlehtiä! :-D Keltainen sopii väriteemaan, lehdet on luonnonmukaisia ja eivät vahingoita näin ollen eläimiä eivätkä luontoa, ja ainakin olisi jotain sopivan erilaista. Katsotaan, miten tämä etenee toteutukseen saakka (jos etenee), mutta ainakin ne ovat tuolla nyt kerättyinä... :p

  Rentouttavaa viikonloppua, ihanainen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana fiilistelyolo!! :D
   Ja toi sun vaahteranlehti-idea kuulostaa niin ihanalta!!!! Mieti miten kauniita kuvia siitä hetkestä sais... Oijoi!!!! <3

   Poista
 2. Nuo valkoiset kurpitsat ovat hurjan söpöjä :) Mietin itse myös vaahteranlehtien heittelyä ja puolukoita osana syyshäiden koristelua. Harmi vaan, että nuo kaksi ilmaista luonnonmateriaalia tuntuvat olevan parhaimmillaan hieman eri aikaan syksyä. Mutta Mrs B:n ratkaisu lehtien kuivaamisesta kuulostaa erittäin toimivalta! Lehdet saisi varastoon hyvissä ajoin, eikä sopivien lehtien löytymisestä tarvitsisi stressata hääviikolla :D Kiitos vinkistä!

  Meillä ei ole hääpäivää (eikä siis vuodenaikaakaan) vielä varmasti päätettynä ja syksy houkuttelee kovasti! (Sulhanen kyllä varoitti: "Odotas vaan kun tulee talvi, kevät ja kesä. Haaveilet niistä kaikista." Saattaa hyvin olla näin! :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minusta myös, on vaan jotenkin todella symppiksiä nuo valkoiset kurpitsat, hih! :)
   Ehkä teidän pitää järjestää häät teemalla "neljä vuodenaikaa"! :D Otatte vaan parhaat asiat jokaisesta vuodenajasta! :D

   Poista
  2. Vau, mikä loistava teema-idea, haha! :D Joskus marraskuussa loskasäällä kun kaikki kaipaavat värejä ja iloa!

   Poista
  3. Aivan!!! :D Siitähän sais oikeesti aika mahtavan näköstä!!! :D

   Poista
 3. Syksy. <3 Me pohdittiin syksyn ja kesän välillä, mutta päädyttiin kesähäihin. Joskus vielä pitää järjestää jotkin isot syksyiset pippalot. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kun eihän ne häät ole ainoa vaihtoehto miksi kutsua rakkaimmat koolle... :) Toki se on se ihan ultimaattinen rakkaudenjuhla, mutta halutessaan juhlan voi saada aikaiseksi miltei mistä tahansa! Nimim. Minä joka juhlin ajokorttinikin "syntymäpäiviä"... :D

   Poista