14.10.2016

Kakkuja ja kakunkoristeita - Made by siskoni Sini

Häädieetistä ponnataan sujuvasti kakkuaiheisiin! Tämä perjantai on nimittäin omistettu herkuille, ja tarkemmin ottaen kakuille, ja vielä tarkemmin ottaen ihanan siskoni Sinin tekemille kakuille!

En varmasti koskaan lakkaa ihmettelemästä kuinka upeita kakkuja Sini leipoo, ja niinpä olenkin intoa täynnä saadessani luvan esitellä hänen tekeleitään myös teille! Haluan vielä korostaa, että Sini on täysin itseoppinut leipuri, ja mielestäni se nostaa vielä entisestään (jos vaan mahdollista!!) näiden kuvien "wow"-kerrointa! Onni on sisko joka on taitava leipuri, ja joka meidän sukulaisten ja ystävien onneksi myös tykkää leipoa!

Niinpä pidemmittä puheitta tässä Sinin tekemiä ihanuuksia, olkaa hyvät!
















Harrastuspohjaisiksi kotileipomuksiksi aika uskomattoman hienoja, eikö!?

Blogistani löytyy myös aiemmista postauksistani muutama Sinin taidonnäyte. Sinin tekemää kihlajaiskakkuamme pääset katsomaan tästä, ja tämän linkin kautta pääset puolestaan postaukseen "Ristiäisiä ja vuosipäivää", jossa nähtävillä Sinin tekemä ristiäiskakku!

Ei muuta kuin herkullista ja makeaa viikonloppua, ihanat! Minä yritän nyt lasillisella punaviiniä häätää tämän päälle puskevan flunssan johonkin muuhun osoitteeseen, sillä kukapa sitä syyslomalla haluaisi sairastaa! Pitäkää peukkuja, että yritys onnistuu!

8 kommenttia:

  1. Vau mitä yksityiskohtia! Noi koirienkin värit on mielettömiä.
    Vilkaisin myös tuon kihlajaiskakun ja ristiäiskakun. Olen itse miettinyt oikeiden kukkien käyttöä koristeena. Tiedätkö oliko niissä varren katkaisukohta jotenkin suojattu vai voiko ne ihan sellaisenaan laittaa kakun päälle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö vaan?! <3
      Kysäisin tuota kukka-asiaa Siniltä, ja Sini käytti oikeiden kukkien varsissa kuulemma kelmua! :)

      Poista
  2. Ihan sika hianoja!!! Ei uskois et on ite opetellu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii-in! Ja tässä on vasta ihan murto-osa kaikista upeista teoksista...
      Ja vaikka tason tietää jaksaa se silti aina kerta toisensa jälkeen hämmästyttää ja ihmetyttää kuinka upeita kakkuja sitä voikaan saada aikaiseksi! :)

      Poista
  3. Nämä kakut on minunmielestä mielettömän hienoja taideteoksia pikkutarkoineen yksityiskohtineen.Niitä vaan katselee ja katselee ja uutta löutyy......

    VastaaPoista