31.10.2016

Kristianin parhaat miehet

Mainitsin jo aiemmin jotain meidän kahden välisestä yhteisestä linjauksesta, jossa olimme yhtä mieltä siitä että emme hätäile kaasojen tai bestmanien pyytämisen kanssa, kuten emme minkään muunkaan häihin liittyvän asian suhteen. Näin siis siksi ettemme halunneet alkaa hössöttää häistä liian aikaisin, jotta meidän läheisemme eivät kokisi saavansa häistämme yliannostusta, ja niinpä ajattelimme kysyä heitä tehtäviinsä sitten, kun voimme puhua häiden olevan noin vuoden kuluttua... Tämä ehdotus oli ihan alkujaan Kristianin.

Tässä vaiheessa hypätään aikakoneella tammikuuhun 2016, jolloin järjestin Kristianille yllätyssyntymäpäiväjuhlat. Kristian on kova jännittämään tilanteita, joissa hänellä ei ole tietoa siitä mitä seuraavaksi tapahtuu, ja niinpä yllätyssyntymäpäivien järjestäminen oli pienoinen riski. Uskoin kuitenkin tuntevani hänet miltei reilun kuuden vuoden yhdessäolon jälkeen niin hyvin että saisin hänet vakuuttuneeksi siitä että mitään syytä paniikkiin ei ole, ja pienoisen alkujärkytyksen jälkeen sain kuin sainkin hänet houkuteltua auton kyytiin, määränpäänämme Jyväskylä.

Hotelli Jyväshovin aamupala huoneeseen tarjoiltuna

Siellä kirjauduimme hotelli Jyväshoviin. Hetkisen kuluttua ja jännityksen jo hetkellisesti ehdittyä laantua matkamme jatkui jälleen. Tällä kertaa suuntasimme keilahallille, jossa Kristianin lähimmät ystävät parempine puoliskoineen olivat meitä odottamassa!

Keilailun jälkeen siirryimme syömään, ja siellä lihapatojen äärellä tulivat Kristianin parhaat miehet pyydetyiksi. Se siitä "sopimuksesta", mutta voin sanoa, että oli miljoona kertaa hölmöä sopimustamme ihanampaa nähdä kuinka tärkeä asia bestmanien pyytäminen Kristianille oli.

Tässä he ovat:

AKU
Aku on Kristianin pikkuveli. Erittäin hauska, erittäin kekseliäs, sellaista ikiliikkuja-tyyppiä, joka hyvin harvoin jää sanattomaksi. Eli selvää seremoniamestariainesta! ;) Kristianin kaikenkattavin sanoin kysyttyäni mitä hän haluaisi veljestään tähän kohtaan sanoa: "vähän väriä rivistöön". Ja se on pelkkästään positiivista!
 
ANTTI
Antti on siskoni, ja kaasoni, Sinin aviomies. Antti on myös ehdoton luottobestman, jonka rauhallinen olemus ja harkitsevaisuus on suorastaan helpotus sekä Kristianille että minulle. Helpotus nimen omaan siksi, että yllätyksistä pitämättömyydestään huolimatta Kristianilla on edessään bestmanien suunittelemat polttarit, ja me molemmat tiedämme ettei polttareiden suunnittelussa mopo pysty karkaamaan liian kauaksi käsistä, kun mukana suunnittelussa on Antti.

VELI
Veli on Kristianin hyvä ystävä vuosien takaa ja heitä kahta yhdistää hyvinkin vahvasti autot ja innostus niiden rakentamiseen. Veli on aina valmis auttamaan ja monenlaista tehtävää hänen päänsä menoksi onkin jo suunnitteilla. Onneksi hänellä on myös hyvä huumorintaju, eivätkä meidän vitsailumme häiden järjestämisen siirtämisestä hänen vastuulleen ole saaneet häntä ainakaan vielä vaihtamaan osoitetta ja puhelinnumeroa. 

Ihan hauska yksityiskohta on muuten se, että Veli kävi aikanaan kanssani samaa, alle viidenkymmenen oppilaan pientä kyläkoulua, jonka kaikki oppilaat tunsivat toisensa, ja vasta tämän jälkeen ovat Kristian ja Veli sittemmin tutustuneet toisiinsa. En aluksi tiennyt heidän ystävystyneen, joten oli hieman yllättävä hetki törmätä Kristianin kautta pitkästä aikaa vanhaan koulukaveriin!

*    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *

Meidän hääseurueeseemme kuuluu siis Kristianin ja minun lisäkseni hänen 3 bestmaniaan sekä minun 6 kaasoani.

MEIDÄN TIIMI ON NYT VALMIS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti