25.11.2016

Pöytänumerot part 2

Edellinen postaus valotti hieman erilaisia vaihtoehtoja pöytien numeroimisen, ja lähinnä sen esille asettelemisen suhteen, sekä esitteli millaisia puitteita pöytien numeroinnissa on muun muassa mahdollista käyttää.

Nyt pohdinnan alla on se varsinainen numerointi!

Tavallisin numerointitapahan on tietysti numeroida pöydät järjestyksessä ykkösestä eteenpäin niin pitkälle kuin pöytiä riittää. Ja hyvä tapa tämäkin! Mutta mitäpä jos asian tekisikin toisin, omalla tavalla?

Tässä bloggauksessa perehdytäänkin antamaan muutamia vinkkejä siihen, kuinka voi helposti ja yksinkertaisesti saada pöytänumeroista enemmän omanlaiset!

YHTEISET MATKAKOHTEET

Oletteko reissanneet yhdessä? Ulkomailla? Miten olisi, jos pöydät olisivatkin näin ollen "numeroitu" maiden tai matkakohteiden nimillä, joissa te olette yhdessä käyneet? Lontoo, Sydney, Japani tai Rodos, ei hullumpia pöytien nimiä! Lisäksi näiden perään voi halutessaan lisätä vuosiluvutkin, jolloin yhteinen matka on tehty.

Minusta ainakin aivan loistava idea, varsinkin häihin joissa teemassa näkyy muutenkin matkustaminen!


Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuvakuva ja alarivi: kuvakuva

TÄRKEÄT PAIKAT

Entäpä teille yhteisiksi, tärkeiksi muodostuneet paikat?

Ne voisivat olla vaikkapa kaupunkeja tai kuntia, tai tapaamispaikkoja kuten kesämökki, pendolino tai Ilosaarirock, ihan mitä vain! Ja sopiipa ne yhteiset matkakohteetkin myös tähän kategoriaan!

Meillä tämän nimikkeen alle tulisivat ainakin luokkakokous, Hirvaskankaan Shell, Oulu ja lammenranta...


Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi:kuvakuva ja alarivi: kuva

MUSIIKKI

Ihana vaihtoehto on myös musiikki.

Pöydät voi nimetä esimerkiksi yhteisten lempikappaleidenne nimillä, tai niiden kappaleiden suosikkikohdilla. Myös artistien nimillä numeroituja pöytiä olen nähnyt.

Yltiöromanttinen ja ihana vaihtoehto on myös sen teidän kappaleenne sanojen jakaminen pöytänumeroiksi, mikäli teiltä sellainen, selkeästi oma, yhteinen kappale löytyy.


Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuvakuva ja alarivi: kuva

VALOKUVAT 

Myös teistä kahdesta otetut kuvat ovat sekä hauska että suloinen vaihtoehto. Kuvissa eri mahdollisuuksia on paljon, esimerkkinä mainittakoon lapsuuden kuvat teistä samanikäisinä, kuvat teistä samalta vuodelta tai yhteiset kuvat yhdessäoloajalta.


Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuvakuva ja alarivi: kuvakuva

TÄRKEÄT PÄIVÄMÄÄRÄT 

Entäpä jos pöydät olisi numeroitu teidän yhteisen elämänne tärkeillä päivillä..? Tapaamispäivä, seurustelunaloittamispäivä, kihloihinmenopäivä, hääpäivä, mahdolliset lasten syntymäpäivät... Tai pelkillä tärkeiden tapahtumien vuosiluvuilla!


Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuvakuva ja alarivi: kuva

ELOKUVAT TAI TV-OHJELMAT 

Elokuvista kovasti pitävät parit voivat nimetä pöytänsä lempielokuviensa mukaan. Muita mahdollisuuksia ovat esimerkiksi sellaiset elokuvat, joita olette yhdessä käyneet elokuvissa katsomassa, jolloin pöytänumeroina voisivat toimia elokuvaliput.

Pöydät voivat olla nimetty myös vaikkapa pelkkien näyttelijöiden tai lempiroolihahmojen mukaan.


Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuvakuva ja alarivi: kuva

KIRJAT JA KIRJAILIJAT

Kirjoista sekä lukemisesta pitäville pareille hyvä vaihtoehto pöytien nimeämiseen on kirjojen nimet, kirjailijat tai lempikirjojen suosikkilainaukset. 

Pöydät voi nimetä myös pelkin mietelausein! 

Kuvat vasemmalta oikealle: kuvakuva

YHTEISET HARRASTUKSET

Jos olette kovia festareiden ystäviä ja käytte kesäisin useilla eri festareilla, tai vaikkapa joka vuosi aina samoilla, hyödyntäkää niiden lippuja myös pöytien nimeämisessä! Samoin toimivat myös suosikkiurheilujoukkueen peliliput, tai vaikkapa eri jääkiekkojoukkueiden logot. 

Vai oletteko kovia lautapelien ystäviä? Hyödyntäkää sitä!


Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuvakuva ja alarivi: kuva

Kun asiaa oikein miettii tajuaa, että erilaisia mahdollisuuksia pöytien nimeämiseen on rajattomasti. Teemoiksi käyvät niin eläimet, animaatiot, julkkikset, harrastukset, päivämäärät... ja niin edelleen! Niinpä nimetkää pöytänne rohkeasti muutoin kuin tavallisin numeroin, mikäli se yhtään omalta tuntuu! 

Tällaiset pienet asiat, joilla häistä on helppo saada juuri teidän kahden näköiset, ovat ainakin minun suosikkejani, ja mikäs sen parempaa kuin pieni omaleimainen idea siellä ja toinen täällä, muutoin kuitenkin niin usein valtavirtaa myötäilevässä hääpäivässä! 

Ja entäpä meidän pöytänumeromme sitten..? 
No ne me haluamme pitää salassa häihin saakka, mutta sen verran voin teille paljastaa, että ne tulevat liittymään erittäin olennaisesti Kristianin harrastukseen... eivätkä ne ole pelkkiä numeroita, hih! 

Apua, enää 260 päivää häihin!!!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti