4.11.2016

Minun aamutakkini

Kaasot saivat aamutakkinsa noin kaksi viikkoa taaksepäin, mutta entäs minun takkini sitten? Se roikkui vaatehuoneen rekissä ja odotti sitä hetkeä, kun minulla olisi aikaa viimeistellä se... Niinpä yksi ilta päätin raivata ylibuukattuun kalenteriini tilaa, ja nostin lainaompelukoneeni pöydälle!

Kaasojeni aamutakit ovat siis blushin väriset. Ompelin niihin vaaleanpunaiset pitsireunukset sekä helmaan että hihoihin, ja jokaiseen aamutakkiin brodeerattiin valkoisella kunkin kaason etunimi. (Postaukseni kaasojen kosintalahjasta, eli aamutakeista, pääset näkemään tästä!) Minun aamutakkiini päätyivät nämä täysin samaiset värit, mutta vain toisinpäin; pääväri on valkoinen pitseineen kaikkineen, pienin vaaleanpunaisin höystein.

Sitten itse hommaan! Ihan alkajaisiksi ostin valkoista pitsiä. Se on hieman erilaista kuin kaasojen aamutakkien pitsi, leveämpää ja kuvio on erilainen, mutta eroa tuskin huomaa jollei sitä varsinaisesti etsi.


Ompelin pitsin aamutakin hihansuihin sekä helmaan, aivan kuten kaasojen aamutakeissa. 
Ja tässä on lopputulos!


Loppujen lopuksi niin nopea ja lyhyt homma, mutta että olikin vaikea aloittaa! Mutta nyt, seuraava projekti odottaa...

Ps. Laitoin eilen taas hieman tavaraa tilaukseen, tällä kertaa postista pitäisi tupsahtaa meidän pöytänumeroihin tarvittavaa matskua... en vaan millään malttaisi odottaa!!!!  Mutta ehkäpä seuraavassa postauksessa olisi hyvä fiilistellä jo hankittuja tavaroita... 

2 kommenttia:

 1. Ihana! :) Voin niin kuvitella, miten ihana aamutakkiin on kietoutua hääpäivän aamuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Käyn miltei joka päivä vaatehuoneessa hipelöimässä tuota rekissä roikkuvaa aamutakkia enkä millään malttaisi odottaa sitä hääpäivää että saan sen oikeasti päälle pukea...

   276 päivää vielä!!! :)

   Poista