25.6.2017

Hääkutsut

Lähettelimme joulukuussa joulukorttien muodossa save the date -ilmoituksia tulevista häistämme, ja varsinaisten kutsujen lähettämisen takarajaksi asetimme tuolloin juhannuksen. Nyt kun juhannus sitten alkaa olla jo takanapäin on erittäin ihana todeta, että niin vain kutsutkin ovat maailmalle lähteneet, ja mikä ihaninta, suuren määrän ilmoittautumisiakin olemme jo saaneet! 

Mutta millaiset kutsuista sitten loppujen lopuksi tuli, ja kuinka ne oikein valmistui? 

Monien vaiheiden jälkeen päädyimme tekemään kutsumme itse. Ja tokikin vaihtoehtoja itse tehdyn kutsun tekemiseen oli sen miljoona erilaista, mutta pienen puntaroinnin jälkeen löysimme molempia miellyttävän valmiin, täysin muokattavan kutsupohjan Etsystä. Adobe readeria apuna käyttäen teimme kutsupohjasta meidän näköisemme, ja pakko on todeta, että homma oli näin hoidettuna kaikin puolin aivan järjettömän helppoa!!! Hintakaan ei päätä huimannut, sillä oikeudet kutsupohjien käyttämiseen kustansi meille vaivaiset yhdeksän euroa, ja kutsuihin käytetyt paperit ja kartongit haimme Palokan Sinellistä, jossa muuttomyynnin vuoksi kaikki myytiin vähintään -20%:n alennuksella. Luonnostelun jälkeen tulostin kutsut kartongeille ja leikkasin saksien sijaan paperileikkurilla, jottei sisällä uinuva bridezillani heräisi ja menettäisi hermojaan saksiessaan kaikki kutsut vinoreunaisiksi, postimerkinkokoisiksi silpuiksi. Hääinfot puolestaan valmistuivat vaivattomasti ihan vain Wordin avustuksella. 


Kutsut tulostimme valkoiselle paperille, RSVP-kortit vanhan roosan sävyiselle kartongille ja hääinfoja varten löysimme aivan ihanaa vaaleanpuna-valkoista marmorikuvioitua paperia. Valkoiset kirjekuoret eivät tulleet kysymykseenkään, sillä ne muistuttavat liikaa postilaatikosta turhan usein löytyviä laskuja, ja niinpä päädyimme vaaleanpunaiseen - onhan se näkyvimpiä värejä häissämmekin. Harmi vain, että enemmän vanhaan roosaan vivahtavat kuoret olivat saatavilla vain väärän kokoisina, mutta päätin etten anna sen häiritä. Sitä paitsi ebaysta tilaamani kuparin värinen kynä näytti mielestäni upealta tämänkin sävyisessä vaaleanpunaisessa kuoressa! 


Kuoremme piti siis sisällään varsinaisen kutsun, RSVP-kortin josta löytyi ohjeet ilmoittautumiselle, sekä hääinfon pitäen sisällään osoitteet ja tärkeimmät häitä varten tarvittavat tiedot. Nämä kolme paperia sidoin yhteen kultaisella paperisuikaleella, joka toimitti nauhan virkaa. 


Kutsuja tehdessä oli ihana maistella samalla hääskumpaksi suunnittelemaamme kuohuviiniä, jota olimme kutsujen teon jälkeisenä päivänä lähdössä Tallinnasta hakemaan! 


Ja muutamaa skumppalasia myöhemmin... Kyllä - tyytyväinen olen, en voi muuta väittää ❤️ 

4 kommenttia:

  1. Tosi kaunis tuo sävymaailma teidän kutsuissa. Ja tykkään myös kovasti tuosta paperinauhasta, jolla niputitte kutsusetin yhteen :)

    VastaaPoista