21.9.2016

Hääpukuviikko - Puvun väri

Hääpuku on puku, jota toivoo käyttävänsä vain kerran, mutta jonka haluaisi pukea päälleen useamminkin. Sen valitseminen on vaikeaa, ja jokainen morsian etsii ja odottaa sitä pukua, joka päälle puettuna kiihdyttää pulssin, salpaa hengityksen ja kuiskailee olevansa Se Oikea. Aivan kuten se mies, jonka vuoksi sitä pukua olet alun alkaen päätynyt hankkimaankin!

Mutta hääpukuviidakko on Amazoniakin suurempi. Niin monta pientä ja isompaa erilaista asiaa on pukua valitessa otettava huomioon, esimerkkeinä puvun malli ja pituus, joista kirjoittelin edellisessä päivityksessäni, jonka pääset lukemaan vaikkapa tästä.

Myös puvun värillä on suuuuuuuuuren suuuuuuuri merkitys. Ainakin minulle on! Suomessa vallitsi aikanaan musta hääpukumuoti, eikä näin ollen nykyaikainen valkoinen ole ollut hääpuvun värinä vielä kovinkaan pitkään. Muun muassa tästä aiheesta kirjoittelin muutaman rivin jokunen aika sitten hääperinteitä koskevassa bloggauksessa, ja sen pääset halutessasi lukemaan tästä. Mutta millaisia muita vaihtoehtoja on, kuin valkoinen..? Sitä selvitellään HÄÄPUKUVIIKON tämän päivän postauksessa, joka tulee tässä, olkaa hyvät!

Selvitelläänpä alkuun millainen voisi olla yksivärinen puku, jonka väri olisikin jotain muuta kuin valkoista... Saisiko se olla kenties jotain vaaleaa ja pastellinsävyistä? Vaaleanpunaista? Vaaleansinistä? Vaaleanvihreää?

Kuvat vasemmalta oikealle: kuvakuva

Kuvat vasemmalta oikealle: kuvakuva

Kuvat vasemmalta oikealle: kuvakuva

Vai kaipaatko pukuusi tummempaa ja syvempää väriä?
Olisiko tummanpunainen hyvä? Vaiko paluu juurille, eli musta?

Kuvat vasemmalta oikealle: kuva,  kuva

Kuvat vasemmalta oikealle: kuvakuva

Entä miten olisi maailmalla suosiotaan räjähdysmäisesti kasvattava liukuvärjätty helma? Puvun yläosa voisi olla valkoinen ja alaosa määrittelemättömältä matkalta toista haluamaasi väriä, tai vaikkapa montaakin eri väriä! Tai mikseipä puku voisi olla kokonaan värillinen, jolloin väri vain vahvistuisi helmaa kohti.

Kuvat vasemmalta oikealle: kuva, kuva

Vai riittääkö sinulle pelkkä erivärinen tyllikerros valkoisen puvun alle?

Kuvat vasemmalta oikealle: kuvakuva

Vai tahtoisitko väriä pukuusi kirjailuilla ja koristeluilla?

Kuvat vasemmalta oikealle: kuvakuva

Vai lisäämällä vain värikkään nauhan?

Kuvat vasemmalta oikealle: kuvakuva

Vai nyöreistä?

Kuvat vasemmalta oikealle: kuvakuva

Vai tahdotko kuvioidun puvun, kenties kukkakuosilla?

Kuvat vasemmalta oikealle: kuvakuva


Tai miltäpä vaikuttaisi tällainen, sateenkaaren väreissä loistava hääpuku? 


Kuvat vasemmalta oikealle: ylärivi: kuvakuva ja alarivi: kuva

Monenlaista vaihtoehtoa on siis tarjolla, mikäli haaveissasi on saada pukuusi enemmän tai vähemmän väriä! Valitset vain vaihtoehdon, joka miellyttää juuri sinua! ❤️

Huomenna jatketaan (taas) hääpukuaiheilla, ja tiedossa on jotain puvun materiaaleihin liittyvää...

Mutta tahtoisin vielä tietää mikä yllä olevista tyyleistä on suosikkisi, millaisesta puvusta haaveilet, tai millainen pukusi oli? Täysin valkoinen, valkoinen pienillä väriyksityiskohdilla, vai rohkeasti ja selkeästi värillinen puku?

Kommentoi rohkeasti! ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti