27.8.2016

Ensimmäinen (heräte)ostos tehty!

Ostin kesän alussa kolme hanallista juoma-astiaa kolmekymppisiäni varten, mutta samalla myös käytettäviksi häissäkin. Synttäreillä kaikkien juonenkäänteiden jälkeen ne jäivät kuitenkin vaille käyttöä, mutta häissä tilanne tokikin sitten korjataan! Mutta koska ne olivat alunalkaen ostettu muissa juhlissa käytettäviksi, en laske niitä ensimmäisiksi hääostoksiksi.

Niinpä ensimmäinen varsinainen hääostokseni tulee tässä, TADAA!!! 

HENKARIT MINUN JA KAASO(JE)NI MEKO(I)LLE!!! 



Niin yksinkertaiset ja niin ihanat! Ja ne oli pakko ostaa. Minulla on nimittäin toiveissa saada aamun valmistautumisen yhteydessä tämän tyylinen kuva, jossa kaikki mekot roikkuisivat samanlaisissa, kauniissa henkareissansa odottamassa päälle pukemista...


Tästä heräteostoksesta ei kuitenkaan tämän enempää, vaan nyt siirrytään tästä omasta häähumusta ihan toiseen häähumuun, nimittäin tämä morsian lähtee nyt viettämään ihanan ystävänsä Pinjan polttaripäivää!

See ya!

Ps. Epämääräinen ilmaisu kaasojen lukumäärän suhteen (yksikkö - monikko) saa selityksensä niin pian kuin mahdollista... 

2 kommenttia:

  1. Ihanat! :) Minäkin halusin ehdottomasti kuvan, jossa olivat vierekkäin minun ja kaasoni puvut. Muistan edelleen, kuinka kutkuttavaa oli tehdä ensimmäinen hääostos. Omalla kohdallani ne olivat kirjainkoristeet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä jännittävä tunne, kun vuosien haaveilun ja odottamisen jälkeen saat viimein tehdä niitä ihan oikeita päätöksiä millaiset henkarit esimerkiksi ostat!! :D
      Ja ihanaa kun on ihmisiä jotka ymmärtää tämmöstä häähöpsötystä, hih! :D <3

      Poista