19.8.2016

Naisen mieli saa muuttua, vai saako..?

Kuten sanottua, on meidän häitä ehditty mietiskellä jo miltei vuoden päivät ennen tämän blogin aloittamista, mutta häitä noin niin kuin yleisesti ottaen olen suunnitellut aina. Joskus tulevien unelmahäiden pääväri on haaveissani ollut keltainen, ehdottomasti. Joskus taas violetti. Tai ehkäpä tummansininen..? Toisena päivänä mustavalkoinen, eikä mikään muu. Sitten pelkkä valkoinen.

Niin, olen nainen, mieli muuttuu, ja eri vaihtoehtoja on selvästikin ollut siis riittämiin. Kuinka ihmeessä sitä siis oikeastaan voikaan olla varma, että vielä hääpäivänäkin ne vuosi tai kaksi sitten valitut värit miellyttävät?! Lisäksi kun ottaa vielä huomioon, että samojen värien jatkuva tuijottelu johtaa usein sellaiseen värien yliannostukseen, että ensin aivan ihaniksi ajatellut värit muuttuvat niiksi väreiksi joita ei halua nähdä enää koskaan!

Toisinaan haaveilen edelleen häistä, joiden päävärinä olisi violetin eri sävyt, ja ehkä eniten minun silmääni miellyttävä mahdollisimman tumma violetti. Jos häitämme juhlittaisiin syksympänä saattaisin jopa violettia ehdottaakin, sillä eikö tämä vaan olisikin aivan mieletön syyshäiden väri?!


Toinen väri, joka tänä päivänä tuntuu minusta erittäin houkuttelevalta, vaikkakin itseni tuntien myös hieman yllättävältä väriltä, on tumma vihreä. Yhdistän tämänkin värin omissa häähaaveissani syksyisiin häihin, ja olisipa se vaan aika näyttävän näköinen! 

Entäpäs burgundinpunainen? TYKKÄÄN! 
Ja syyshäiden värinä? Aivan ihana! 
Kuva 

Niin paljon ihania värejä ihailtavana, mutta niitä päätöksiäkin olisi tehtävä! Vaaleanpunaisen miljoonat eri sävyt ovat minusta aina olleet todella kauniita, ja vaikka alkuun ehkä yritinkin mielihalujani vastustaa, se oli sitten kuitenkin minun toiveeni yhdeksi hääväreistämme. Erityisesti vanha roosa/uturoosa (dusty/dusky rose), kylmä vaaleanpunainen (pale pink), persikan eri sävyt (peach) sekä puuteriroosa (blush) ovat sellaiset sävyt joita en voi vastustaa... Tähän väliin toden totta pakko ihmetellä kuinka monella nimellä voi sanoa vaaleanpunaista väriä!!! Mutta. Vaaleanpunaisen lisäksi jotain kimalletta ja glitteriäkin on saatava. Olisiko se hopea?


Vaiko kultainen?
Harkitsen vakavasti...


Vai punakulta? EHDOTTOMASTI!


Mutta jotta häävärien kanssa ei mentäisi aivan täysin pelkälle tyttösöpöilylinjalle, ehdotin Kristianille vaaleanpunaisen ja punakullan lisäksi mintunvihreää. Odotin valmiiden argumenttien kanssa epätoivoista vastarintaa, mutta viiden sekunnin hiljaisuuden jälkeen kuuluikin vain vastaus "se voisi olla kyllä hyvä!". Mitä? Tämähän olikin helppoa!

Nämä väripohdinnat kävimme siis jo viime syksynä, ja muutama päivä sitten otin asian kotona jälleen puheeksi. Ei muutoksia. Voiko värien valitseminen tosiaan olla näin helppoa? Vai pitääkö minun / meidän varautua siihen, että vielä jossain vaiheessa jompikumpi saa näistä väreistä tarpeekseen ja olisi valmis muuttamaan suunnitelmaa? No katsoaan kuinka käy, ja siihen asti menemme näillä suunnitelmilla!

Loppuun vielä meidän häiden värimaailmaa.

9 kommenttia:

  1. Tuo ensimmäinen on noista nyt suosikkini! Noissa värijutuissa mieli muuttuu aina kausittain. Ihanat värikollaasit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on vähän sama, mieltymykset muuttuu! Mutta siksipä olenkin nyt vähän ihmeissäni että edelleen näillä samoilla väreillä ollaan menossa, jotka vuosi sitten jo katsottiin... Alanko minä kangistua kaavoihin kun ei mieli muutukaan enää niin ahkerasti?!? Apua! :D

      Poista
  2. Mä elän niin vaaleenpunaisessa kuplassa, että toi eka.
    Ja hei, ei meidän hääpäivä ole syksyllä. Kesällä! Loppu kesästä... syksy sanaa en hyväksy ;D

    Laura
    https://morsiantametsastamassa.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ei niin. Se vaan välillä lipsahtaa se sana "syksy"... Mutta siis kesä. Kesäkesäkesäkesäkesä. KESÄ. Kuulostaa paremmalta! :D

      Poista
  3. Voi pojat/tytöt,,, niin hempeetä, kaunista,suloista. Niin syötävän suloista, kuinka maltan odottaa ensisyksyyn......... no pakkohan se vaan on odottaa.

    VastaaPoista
  4. Ihanat värit! <3

    Jotenkin tuo mintunvihreä etenkin tuo mun mielestä kivasti raikkautta ja lisää "potkua" hempeisiin punasävyihin! Tykkään! :)

    VastaaPoista
  5. Ihanan pastelliset värit! Meillä on ihan niiden vastakohta! :D meillä on keltainen ja punainen, vihreä ja sininen. Ja kimallusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aivan ihanat värit nekin!!! <3
      Toisaalta muakin houkuttaa suuresti jotkut tummemmat ja vahvemmat värit, mutta tiedän että nämä vaaleat pastellinsävyt tulee kuitenkin olemaan aina se numero 1... :)

      Poista