12.8.2016

365

Tasan vuosi.
Sitten se on - meidän hääpäivä.

Olen aina rakastanut häitä. Ja olen aina suunnitellut häitä. Ensimmäiset häälehdet ostin jo vuosia ennen sulhaseni tapaamista, ja tässä aikojen saatossa ne ovat ehtineet valloittaa aikamoisen siivun meidän makuuhuoneen (ja vaatehuoneen) lattian pinta-alasta. Säännöllisen epäsäännöllisin väliajoin niitä on tullut selailtua, ja haaveiltua siitä hetkestä, kun omien häiden suunnittelun saa joskus aloittaa ihan oikeasti. Sitten on ah niin ihana Pinterest, jonka syövereissä viihtyisin kuukausitolkulla, mikäli se vain millään järkevällä mahdollisella tavalla olisi toteutettavissa. Sinne on laadittu useita tauluja häiden eri aihealueisiin liittyen, ja pohdittu mitä niistä ihanuuksista olisi realistisesti toteutettavissa sitten, kun häiden suunnittelu on ajankohtaista.

Ja nyt, nyt niille vihdoin on käyttöä, nyt se OIKEA sulhanen on löytynyt, ja nyt ne on täällä, MEIDÄN HÄÄT!

Häiden suunnittelu on ollut käynnissä kohta vuoden päivät, ja ajatus blogin pitämisestä on kypsynyt mielessä pikkuhiljaa. En ole minkäänlaista blogia koskaan ennen pitänyt, mutta sen olen tiennyt, että jos jostain aiheesta koskaan innostun bloggaamaan, niin se on ehdottomasti häät. Ja koska aikomuksena on mennä naimisiin vain sen yhden ja ainoan kerran, on blogia kirjoitettava nyt tai ei koskaan!

Siispä tässä ollaan, blogin äärellä, kertomassa 365:n päivän matkasta kohti meidän unelmahäitä!Tänään on hyvä päivä aloittaa blogi!

Ps. Tässä joku erittäin hämmentävä koodi, joka tänne tuli Bloglovinia varten laittaa, älkää välittäkö...

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/18184399/?claim=nsytg4pj6e9">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

8 kommenttia:

 1. Tervetuloa hääbloggaamaan :) On se hääsuunnittelu vaan ihanaa aikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Tällä hetkellä voisin jopa sanoa, että hääsuunnittelu on ihan parasta aikaa!! :D <3

   Poista
 2. Tervetuloa hääbloggaamaan! Ihana, kokonainen vuosi vielä aikaa suunnitella unelmien häitä, jään seuraamaan teidän matkaanne alttarille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Tuntuu, että vuosi on (liian) pitkä aika, mutta kohta sen huomaa että on jo elokuu 2017... Tänään on päiviä enää 364! :D

   Poista
 3. Komppaan aikaisempia - tervetuloa hääbloggaamaan! :) Mä olen itseasiassa täysin päinvastainen tyyppi - ilmoitin jo teini-iässä, etten muuten ikinä tule menemään naimisiin, tai vaihtamaan sukunimeäni. Hah! Ja mitäpä vaan kävikään - vähän reilu vuosi takaperin mentiin naimisiin, ja samallapa vaihtui minulla sukunimikin... Mutta - jään ehdottomasti lueskelemaan jatkossakin, innolla odotan uusia postauksia & ideoita! :)

  Tahdoin Jo - I Already Did

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Meitä morsioita on niin moneksi! :D Olenkin käynyt lueskelemassa blogiasi, joten tullaan jatkossa varmasti törmäilemään aika useinkin täällä blogimaailmassa! :) <3

   Poista
 4. No mutta tämäpä kiva yllätys :)

  VastaaPoista